Søg på tradium.dk

Nyheder

Årets første student på HHX Randers

 
 

15. juni 2017

Årets første student på Tradium Handelsgymnasiet, Tilde Blak Norup, har netop fået huen på. Tilde, der går i 3. e på ElitesportsCollege, sluttede med et 12 tal i engelsk på A niveau og et flot gennemsnit på 10,3.

Foto: Årets første student på Tradium Handelsgymnasiet, Tilde Blak Norup, har netop fået huen på. Tilde, der går i 3. e på ElitesportsCollege, sluttede med et 12 tal i engelsk på A niveau.

Tildes bror Niklas havde æren af at sætte huen på. Hendes studieretning på HHX har været marketing, og hun fortsætter i dette spor, da hun efter sommerferien vil læse interkulturel markedskommunikation i København.

Traditionen tro er det årets første student, der hejser flaget. En anden tradition er også, at de elever, der får 12 til den sidste eksamen, skal løbe efter bussen den sidste dag. Ingen af delene bliver et problem for den dygtige unge sportspige.

Den næste uges tid bliver der udklækket 245 studenter på Tradium Handelsgymnasiet.

Fredag den 23. juni går alle studenter fra Handelsgymnasiet fra Arena Randers kl. ca. 12.15 med musik – i fælles optog til Konen med æggene, som bekranses ca. kl. 12.30. Herefter er der dans om konen. De forskellige studieretninger kan kendes på huerne: Blå HHX studenterhue: HHX-studenter på økonomi- og marketingstudieretninger International studenterhue med flag: HHX-studenter fra International Studieretning.


Yderligere oplysninger

Chefgruppen
Rektor
M  2061 4297    T  8711 3503    E  dwm@tradium.dk
A  Rådmands Boulevard 19, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig