Søg på tradium.dk

Nyheder

Legater til dygtige erhvervsuddannede

 
 

07. juni 2017

28 elever fra Tradium fik overrakt legater for deres passion for håndværket. Den årlige legatoverrækkelse hos Tradium fandt traditionen tro sted i Helligåndshuset, hvor byens tekniske skole i sin tid opstod. Omkring 200 gæster i form af mestre, kærester, forældre og undervisere var med til at hylde de dygtige unge menneske.

Foto: 28 elever fra Tradium modtog legater for deres særlige præstationer og for at have arbejdet energisk, utrætteligt og målbevidst gennem hele uddannelsen. (Foto: Jakob Lerche)

Direktør Lars Michael Madsen var den første til at markere, at legatmodtagerne har gjort det særligt godt.

- I får legaterne for at være særligt talentfulde og for at have arbejdet energisk, utrætteligt og målbevidst gennem hele uddannelsen.

Fest og flid med Baywatch
Biografdirektør Morten Arnesens hold årets festtale. Han medbragte en figur fra den nyeste film på det store lærred, Baywatch, der i den ene hånd havde medaljer og i den anden hånd øl. Med den opfordrede han de unge til at gøre tingene helhjertet, både i forhold til at fejre og festliggøre dagen, men også til at hylde den flid de unge har vist for deres fag og uddannelse. Han lagde vægt på, at de unge legatmodtagere får et håndværk, de kan rejse ud i verden med. De kan skabe noget nyt og indgå et stærke fællesskaber.

Legat gav blod på tanden
Henrik Rønnow Hjorth, der er bygningsmaler, holdt tale på vegne af eleverne.

- Jeg er selv paf over at være blevet anerkendt med et legat, for i mine øjne går der rigtig mange dygtige på erhvervsuddannelserne på Tradium. For mig er legatet med til at give blod på tanden og gå ud og give den ekstra skalle og ikke mindst være stolt over at være håndværker. 

Yderligere oplysninger

Direktion
Adm. direktør/CEO
M  2141 6848    T  8710 0423    E  lmm@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig