Søg på tradium.dk

Nyheder

Tømrerskole bliver til ToolBOX

 
 

16. juni 2017

Den gamle tømrerskole på Tradium får nyt liv, når den ombygges til et nyt multihus.

Foto: Randers Arkitekten giver gode ideer til, hvordan Toolboxen bliver et fedt sted at være for at lære.

Den gamle tømrerskole på Tradium får helt nyt liv. I forbindelse med Tradiums opførelse af en ny tømrerskole på Blommevej 40, der samler alle de håndværksmæssige uddannelser på Campus Nord, bliver den gamle tømrerskole på Campus Midt på Vester Alle ombygget. Bygningen får navnet ToolBOXen, og kommer til at leve op til sit navn.

- Vi har stor fremgang på vores erhvervsuddannelser og de helt unge elever, der begynder deres uddannelse skal have et fedt studiemiljø. Derfor ombygger vi vores gamle tømrerskole, så den kan danne ramme om aktiviteter både i timerne og i pauserne. Det er vores tanker, at ToolBOXen skal indeholde fitnessrum, multibane, netcafé, værksteder med 3D-printere, biograf og launch, forklarer Lars Michael Madsen, direktør på Tradium.

Det er Randers Arkitekten, der har tegnet ToolBOXen, som er på 1660 m2. Byggeriet udbydes i dagentrepriser og det er planen, at den skal være færdig i efteråret 2018.

- ToolBOXen bliver et meget dynamisk og kreativt miljø, der både giver mulighed for sport og larm i værksteder og sportshal, samtidig med at der er fordybelse i undervisningslokaler, netcafé og biograf. Facaden bliver præget med silhuetter af de forskellige funktioner, for eksempel en saks for frisørskolen eller en knippel for tømrerværkstedet, så bygningen afspejler en åbenhed og imødekommenhed, forklarer Brian Andersen, Randers Arkitekten, der selv er uddannet tømrer i bygningen.

Eleverne er med til at indrette

ToolBOXen bliver elevernes sted, og derfor er det oplagt, at de får mulighed for at være med til at give gode idéer til, hvad de brænder for at have mulighed for at lave.

- ToolBOXen skal være med til at gøre Tradium til et aktivt og rart sted at være både i og udenfor skoletiden. Derfor vil vi involvere vores elever i at fylde rammerne ud med indretning og funktionalitet. Ja, det kan jo være, at de ser nogle helt andre muligheder, end vi har forestillet os, og det vil vi lytte til, siger Lars Michael Madsen.

Nogle af eleverne har netop været med på en workshop faciliteret af Randers Arkitekten. De havde mange gode ideer til, hvordan rammerne kan fyldes ud. De var meget optaget af, hvordan huset kan være fleksibelt, så sportshallen både kan rumme basket, håndbold og foldbold, og hvordan de kan have aktiviteter, som de kan være mange sammen om, fx at kunne se en landskamp sammen, spille PlayStation sammen eller spille brætspil sammen.

Se planche om projektet:

ToolBox 

Yderligere oplysninger

,
Direktion
Adm. direktør/CEO
M  2141 6848    T  8710 0423    E  lmm@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig