Søg på tradium.dk

Nyheder

Tradium investerer i nyt elevhotel

 
 

06. juli 2017

Med opførelsen af et nyt elevhotel tager Tradium endnu et vigtigt skridt for at skabe attraktive uddannelsesmiljøer og få flere unge til byen.

- Vi har vækst af elever og kursister, og har omkring 10.000 overnatninger om året. Elever fra de store kæder som T. Hansen, Meny og Spar kommer fra hele landet og bor i byen i længere tid. Ligesom indholdet på uddannelsen er vigtig, har selve studiemiljøet også stor betydning. Derfor tager vi nu et vigtigt skridt og bygger vores eget elevhotel, siger Lars Michael Madsen, der er direktør på Tradium.

Når eleverne bor på elevhotellet, kommer de til at bo sammen med andre unge, der også er i gang med en uddannelse. Det er med til at gøre det lettere at få nye kammerater og komme med i et fællesskab, selvom man er ny i byen.

- Vores erfaring er, at det er vigtigt for eleverne at kunne bo centralt og tæt på uddannelsen, så det hele hænger sammen. Gode rammer i hverdagen er vigtigt for et godt studieliv, og vi gør os umage for give de unge, der tager en erhvervsuddannelse, de bedste forudsætninger og give dem et godt indtryk af Randers. Med elevhotellet kan vi skabe et inspirerende campus- og studiemiljø, og jeg er overbevist om, at det kan styrke byen, da vi kan tiltrække flere unge, siger Søren Sørensen, der er bestyrelsesformand i Tradium.

Et talent skiller sig ud fra mængden

Det nye elevhotel får navnet Tradium Talent College og får 60 to-personers værelser, der er møbleret og udstyret med bad og toilet samt trådløst internet på alle værelser. Det bliver en del af det nuværende campus på Vester Alle i Randers, hvor bygningen opføres i tre etager på den nuværende parkeringsplads. Det er Randers Arkitekten, der har tegnet det nye elevhotel, hvor selve bygningen danner et T.

- Det har været vores ambition, at Tradium Talent College afspejler det leben, som de unge talenter skaber på skolen. Facaden afspejler dette med farver, grafiske mønstre og buzz-words om de boglige eller praktiske værktøjer, som de studerende bruger til at dygtiggøre sig. På den måde træder bygningen frem i omgivelserne, på samme måde som et talent skiller sig ud fra mængden, forklarer Brian Andersen, Randers Arkitekten.

Et rart sted at være for at lære 

For at elevhotellet bliver indrettet, så eleverne oplever, at Tradium bliver et rart sted at være for at lære, har en del af eleverne været med på workshops hos Randers Arkitekten for at give input til indretningen. De var meget optaget af funktionalitet og bæredygtighed. Fx at der er gode senge med plads til opbevaring af tøj og naturligvis mange stikkontakter til deres elektroniske ting. Nogle var også optaget af, at der skulle være mulighed for at bo 3-4 personer på værelserne, så de kan dyrke fællesskabet endnu mere, når de er samlet på uddannelse fra hele landet. De input bliver taget med i det videre arbejde.

Udbudsform

Byggeriet udbydes nu i en hovedentreprise, og det er planen, at elevhotellet skal være færdigt i august 2018. Det nye elevhotel bliver på 2400 m2. Tilbud afgives ved begrænset licitation uden foregående prækvalifikation i hovedentreprise.

Det samlede antal bydende, der er inviteret, er maksimeret til fem, heraf to uden tilknytning til lokalområdet.

Kriterie for tildeling af opgaven

Opgaven vil blive tildelt efter kriteriet laveste pris.

Tidsplan

08.09.2017 Opstart

08.09.2017 Betonelementer og badekabiner sættes i ordre

04.01.2018 Start elementmontage

14.09.2018 Aflevering

Licitation

Dato for licitation er 28.08.2017

Yderligere oplysninger

Direktion
Adm. direktør/CEO
M  2141 6848    T  8710 0423    E  lmm@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig