Søg på tradium.dk

Nyheder

Tradium slår dørene op til Danmarks mest moderne tømrerskole

 
 

07. januar 2018

Alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og se fremtidens skole inden for byggeri

”Det er en stor milepæl for os. Vi kan nu slå dørene op til Danmarks mest moderne tømrerskole, der er helt up to date med undervisningsmiljø og nyeste teknologi”, fortæller Anders Samuelsen, der er uddannelsesleder på tømrer- og mureruddannelsen på Tradium.

Tradium har bygget en lys og moderne tømrerskole i træ og med højt til loftet. Samtidig vinker skolen farvel til den traditionelle fagopdeling og samler alle byggefagene, tømrer, murer, smed, maler og el på Blommevej 40, så fremtidens håndværkere bliver rustet bedst muligt til en byggebranche i hastig udvikling.

Tømrerskolens nye 2.700 m2 store værkstedsbygning og 1.400 m2 renoverede teorilokaler til mere end 50 millioner kroner stod klar til at tage imod de første elever tirsdag 2. januar. Den nye flotte tømrerskole har allerede stor interesse blandt de unge, hvor et stigende antal unge søger tømreruddannelsen, hvor der p.t. er 130 årselever, og hvor mere end 50 elever 15. januar begynder på grundforløb 2.

”Tømrerne var sidste brik på Blommevej for at få samlet alle byggefagsuddannelser ét sted, og vi har nu mulighed for tværfaglige samarbejder på en helt ny måde. Vi har nu også lokaler til leverandørudstillinger og veludstyrede lokaler til møder og foredrag. Vi håber, at alle, der har lyst til at komme og se et uddannelsesmiljø, der er gearet til fremtiden, vil kigge forbi, når vi holder indvielse, hvor der er åbent for alle den 16. januar kl. 16-19”.

Ved indvielsen er der også mulighed for at se en række udstillere, der viser sidste nye inden for værktøj, byggematerialer, arbejdstøj og sikkerhedssko. Det er også muligt at opleve træ blive til kunst og vinde flotte præmier.

Fakta om Tradiums Tømrerskole

Areal: 2.700 m2 nybyggeri og 1.400 m2 ombygning

Byggesum: 50 mio. kr.

Arkitekt og landskab: KPF Arkitekter/Erik Møller Arkitekter

Ingeniør: Vognsen Rådgivende Ingeniører

Entreprenør: PN Erhvervsbyg

 

Yderligere oplysninger

Tømreruddannelsen
Uddannelsesleder - tømrer
M  4188 0051    T  8710 0486    E  asa@tradium.dk
A  Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig